Hvad kan vi hjælpe med?

Økonomisystemer

Økonomisystemer

Økonomisystemer

Lad os hjælpe dig med rådgivning om Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Læs mere
Kundecases

Kundecases

Kundecases

Se hvad kunderne siger.

Læs mere
Kurser

Kurser

Kurser

Kom på kursus i C5 og NAV.

Læs mere
Support

Support

Support

Få hjælp 70 30 29 30 / mail@datasign.dk

Læs mere

Velkommen til Datasign.dk

Datasign.dk er en veletableret IT- og konsulentvirksomhed, der leverer rådgivning og IT-løsninger inden for økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at få en nemmere og mere effektiv økonomistyring. Desuden har vi vores egen udviklingsafdeling, hvor vi udvikler og leverer et bredt udvalg af kvalitetsrige tillægsløsninger til både C5 og NAV, som kan tilpasses efter behov.

Vi er 33 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Kolding og afdelingerne i Aarhus, Slagelse og Odder. For os har det høj prioritet, at vores kunder oplever kvalitet og merværdi, når de handler med os, så vi altid sikrer glade og tilfredse kunder.

 

Del af ERPgruppen

Datasign.dk er del af ERPgruppen A/S, der er et samlet konsulenthus inden for C5 og NAV. ERPgruppen er en sammenslutning af flere ERP-huse i Danmark, som leverer service, support og IT-løsninger til C5 og NAV.

 

Samarbejdet betyder, at vi sammen skaber en større, stærkere og bredere konpetenceplatform til vores kunder, så du som kunde kun behøver at gå ét sted hen for at få hjælp til C5 eller NAV.

 

ERPgruppen logo